Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Interjú

Interjú Miley Cyrussal

 

A Bravó Girl interjút készített Mileyyel. Az újságból másoltam ki!!

Íme az interjú. Senkitől nem loptam!!

Hamarosan befejezem, csak nem volt elég időm.

 

Hannah Montana nappal egy átlagos iskoláslány, este pedig egy szupersztár. Akárcsak te...
Igen. Nekem is a legmerészebb álmom vált valóra azzal, hogy énekesnő lettem, akárcsak Hannah-nak. De a legnagyobb sikerek közepette is igyekszem megmaradni olyannak, amilyen valójában vagyok. Igaz, én nem hagyományos suliba járok, hanem magántanárhoz.


Mi a legjobb és a legkellemetlenebb élményed a forgatásról?
A legrosszabb a paróka volt! Hannah szerepéhez ugyanis hosszú szőke parókát kellett viselnem, ami borzasztóan nehéz volt! Egyébként minden egyes pillanatát élveztem.


Az igazi neved Destiny Hope, ami annyit jelent: Sors Remény. Miért kaptad ezt a szokatlan nevet?
Apuék úgy gondolták, hogy sokra viszem majd az életben. Apukámtól kaptam a Smiley becenevet is, ami mosolyt jelent, mert állandóan mosolyogtam. Ebből lett mostanra a Miley.


Sok kamasz nehezen jön ki a szüleivel, de legalább is gyakran lázad ellenük. Te hogy állsz az ősökkel?
Imádom őket! Az apukám nem más, mint Billy Ray Cyrus countryénekes és színész, és  büszke vagyok rá, hogy ő az apukám. Mindent neki köszönhetek, hiszen mellette

 
Egy nyugis kisvárosból a karriered miatt költöztetek Hollywoodba. Nem furcsa?
Nem érdekel, hogy hány fotó készül rólam naponta, nem fontos, hogy mindig mindenhová kövessenek a kamerák. Szerencsére anyuék is kerülik az itteni celebpartykat. Sokkal jobban örülök, ha a közelemben lakik egypár jó barátnőm, akikkel bármikor zavartalanul beszélgethetek. Szeretném, ha lenne egy ,,normális´´ életem is.

 
Igaz, hogy Nick Jonas-szal jársz?

Dehogy! Ez a pletyka akkor kapott szárnyakra, amikor közös turnéra indultunk a fiúkkal. Nagyon jó barátok vagyunk - de semmi több!

 
Milyen stílustippeket tudnál adni a veled egykorú lányoknak?

 

 

Egy nemrég készült fotósorozatodból óriási botrány lett. Mi történt pontosan?

 

Az első hosszabb interjú, amit Miley adott

A MediaVillage tudósítója, Maya Motavalli interjút készített Miley-val New Yorkban. Maya nagyon türelmetlenül várta, hogy amennyit csak lehet, megtudjon Miley Cyrus-tól,Miley Stewart-ról és Hannah Montana-ról. Miley belekóstolhatott az első interjú körfogatagába. Izgatott volt az "érdekes" kérdésektől, mint például pár kérdés a kedvenc sajtjairól. Az újságíró biztosította arról, hogy a téma nemcsak a sajt és egyéb tejtermékek körül forog majd.Egy összevágott interjú következik.

 

Maya:Milyen édesapáddal együtt dolgozni?

Miley: Olyan dögös, de furcsa is ugyanakkor. Igazán nagyon jó, hogy mellettem van, és tanácsokkal lát el. Bármikor kérdésem van, ő mindig ott van és segít.

Maya:Édesapád valaha zavarba hozott a forgatások alatt?

Miley: Oh, igen, nem is egyszer fordult elő!Múltkor éppen egy fotózáson voltunk, és édesapám csak úgy elmondott olyan dolgokat, amiket nem szeretném, ha más is tudna.  Például:"Emlékszel arra, amikor még gyerek voltál...?" És mesélni kezd. Azt gondolom, ez oldja a feszültséget, mert mindenki mosolyog. Ha engem zavarba is hoz, de a többiek nevetnek, akkor már megért.

Maya: A saját számaidat énekled a sorozatban?

Miley: Igen, minden dal, ami a sorozatban van, saját. És még a csapat számát is én éneklem. Ebből már nyolc vagy kilenc számot felvettünk. Kilenc rész, kilenc ének.

Maya:Fogsz filmzenei lemezt készíteni?

Miley: Most mindannyian arra összpontosítunk, hogy a Hannah Montana sorozat jó legyen, amilyenre csak tudjuk csinálni, és ha ez sikerül, akkor lehet, hogya jövőben Hannah Montana lemezt is csinálunk, vagy talán Miley Cyrus albumot.

Maya: Beszélnek még csengőhangról is a mobilokhoz!

Miley: Erre még nincs biztos válaszom.

Maya: Édesapád zeneileg valaha is befolyásolt téged?

Miley:  Igen, befolyásolt, és arra tanított, hogy mindig haladjak előre még akkor is, ha nehéz.

Maya:  Kik azok a zenészek és színészek, akik befolyásolhatnak?

Miley:   Zenelieg Kelly Clarkson, de színész senki. Mindig megpróbálok igazán magam lenni. nehéz dolog(magadat fényesíteni) egy karakteren keresztül. Felnézek bárkire, akinek ilyen képessége van, bárki legyen is az.

Maya:   Mi jöhet még az életedben?

Miley: Remélem, követhetem az álmaimat, és azt csinálhatom, amikről eddig álmodoztam. Nem igazán tudom, hogy az élet mit tartogat számomra, de remélem, hogy véghez tudom vinni őket.

 

Girl! Az életed olyan,mint egy tündér mese.Miley érzés a világ leghíresebb tinijének lenni?

Miley! Olyan,mint egy álom. Világéletemben szerettem volna színészkedni, énekelni és táncolni.Hannah Montana megformálásával mindegyiket egyszerre tehetem. Azt hiszem , nekem van a legjobb munkáb a világon!!

Girl!Zavar,hogy sokak szerint csak apád miatt kapod meg Hannah Montana szerepét?

Miley!Állandóan ezt hallgatom...Pedig a Disney-nél először azt mondták, hogy túl pici és túl fiatal vagyok.11 éves voltam akkor. Efy évvek késöbb még mindig nem találták meg a megfelelő lányt a szerepre.Visszamentem,és láss csodát, én lettem Hannah. Apa csak később ment el a castingra.

Girl!Szerinted mitől lett annyira sikeres Hannah Montana?

Miley!Atért,mert minden gyerek azonosulni tud velem Nemcsak a popsztárról szól a sorozat,hanem a valóság Hannah-ról is, aki suliba jár-pont úgy mint ők.

Girl!Jóval több vagy mint egy tinisztár.Igaz aranybánya lettél a szórakoztatóipar számára.Hogyan tudsz így normális életet élni?

Miley!Probálok átlagos életet élni.Példáúl rendes suliba járok,csak tanítás után nem edzésre megyek hanem koncertet adok.A családom mellettem áll,nem hagyják hogy elszálljak.

Girl!Úgy tudjuk, hogy zseni vagy.Ez igaz?

Miley!Azért ez túlzás.Annyi az egész,hogy amikor kilencedikbe kellett volna járnom,már a 10. és 11. évfolyam anyagát vettem.

Girl!Ha jól tudom,vallásosan neveltek.Ritka manapság,hogy egy fiatal nyíltan vállalja a hitét...

Miley!Nem szégyellem,hoyg vallásos vagyk.Van egy utazó Bibliám, azt mindenhová magammal viszem.A hit minden nehézségen átsegít.

                                                              Girl magazin februári számából! Majd még lesznek!!!:D

 

 

 

 

 

 
 

 

Utolsó képArchívum

Naptár
<< Október / 2019 >>


Statisztika

Online: 1
Összes: 85887
Hónap: 219
Nap: 5