Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Pletykák

Pletykák!

  •  Túl szexi lány:Bár a szülei figyelmeztették, hogy rosszul is elsülhet, hogy túl nőcis ruhákba jelenik meg a Grammy-díjkiosztón, Miley mégis fehér miniszoknya és magas sarkú topánka mellett döntött.Apuéknak igaza lett! Szülők ezrei tiltakoztak, mert úgy gondolták, az akkor 15 éves híresség rossz példát mutat korabeli fiatal lányoknak, túl kihívóan öltözik.

   

  • Smacifotó botrány:Valószínű, hogy Thomas Sturges neve a mai napig nem mond semmit Miley rajongói számára-de ha eláruljuk, hogy ő volt az a srác, akivel a tinibálvány egy forró hangulatú házifotó-sorozatot készített, talán beugrikvalami! Szinte az összes tinibulvár-blogon megjelenik.

   

 

  •  Rasszizmus vádja: És a legfrissebb balhé:egy Los Angeles-i nő pert akaszott a tinisztár nyakába, mert úgy gondolta, hogy Miley súlyos, rasszista bűntényt követett el néhány barátjával, amikor a szemüket szűkre húzva fotózkodott, és ezzel gúnyt űzött kínai, japán, és egyéb ázsiai emberekből.Így a több millió emberből álló tüntető polgárok fejenként 4 ezer dollárt vagyis 4 milliárd dollárt követelnek az ifjú hölgytől "fájdalomdíjként."

        

 

 

 

 
 

 

Utolsó képArchívum

Naptár
<< Szeptember / 2019 >>


Statisztika

Online: 1
Összes: 117786
Hónap: 1531
Nap: 49